GREE 2: nije klima, već 6-inčni phablet sa SD820 i 2K ekranom

Fotografija članka: GREE 2: nije klima, već 6-inčni phablet sa SD820 i 2K ekranom

Svi smo čuli za kompaniju GREE koja nam je posebno draga u ljetnim mjesecima kada se možemo lijepo rashladiti kompanijinim klima uređajima, no osim toga prije točno godinu dana na internetu su se pojavile informacije o prvom GREE smartfonu.

Oglas

Kako se čini sada nam je u pripremi novi pametni telefon jednostavnog i pamtljivog naziva – GREE 2. Ovoga puta se kompanija GREE odlučila za razvoj i proizvodnju flagship phableta koji ima odlične specifikacije. Na internetu se već pojavilo nekoliko fotografija ovog pametnog telefona, koji bi se u prodaji trebao pojaviti sa cijenom od otprilike 460$.

Za tu cijenu GREE 2 dolazi u potpuno metalnom kućištu sa velikim 6-inčnim ekranom 2K rezolucije. Gledajući ga na fotografijama ovaj nam se phablet čini premium uređajem. Sa prednje je strane vidljiva home tipka, dok se skriven ispod poklopca nalazi Qualcomm Snapdragon 820 procesor ukomponiran sa 4 GB RAM-a i 32 GB interne memorije, a na tržištu će se pojaviti i varijanta sa 64 GB interne memorije.

Još smo saznali i kako će GREE 2 korisnicima na raspolaganju imati 21 MP stražnju kameru te 8 MP prednju, selfie kameru, dok nam ostale njegove specifikacije još uvijek nisu poznate. Iako nam se ova cijena čini ipak malčice previsokom s obzirom na vrlo sličnu konkurenciju s kojom se „bori“, GREE 2 se čini kao solidan uređaj, a tko zna možda nas ostatak specifikacija ugodno iznenadi i donese nešto novo.

GREE 2 prva

GREE 2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.