Granville Fly, zanimljiv 7 inčni tablet s Nvidia Tegra 4 procesorom

Fotografija članka: Granville Fly, zanimljiv 7 inčni tablet s Nvidia Tegra 4 procesorom

U posljednje vrijeme sve češće čujemo kako se novi Nvidia Tegra K1 procesor ugrađuje u sve više tableta. Pronašli smo ga i u Granville Fly tabletu.

Oglas

Sve je više različitih proizvođača koji naviru iz Kine, kao voćke poslije kiše. Jedna od takvih kompanija koja je manje poznata u našim krajevima je Granville. Upravo ovih dana su predstavili novi Granville Fly tablet koji se može pohvaliti moćnom konfiguracijom.

Za početak Granville Fly tablet se može pohvaliti moćnim Nvidia Tegra K1 s Tegra 4 SoC-om (System on Chip), a koji ima integriranu moćnu grafiku, što će se posebno svidjeti ljubiteljima video igara. Druga dobra karakteristika je 7 inčni IPS ekran HD rezolucije od 1280×800 točaka (omjer 16:10). I treća stvar što nams e posebno svidjela je digitalna olovka koja dolazi u paketu uz Granville Fly tablet.

Spomenimo i 1 GB RAM-a, 16 GB prostora za pohranu podataka proširivo preko microSD ulaza, te dvije kamere od 3 MP i 5 MP. I baterija od 4100 trebala bi imati dovoljno snage za cjelodnevni rad.

I na kraju cijena, koja je također ugodno iznenađenje. Bez obzira na prilično jaku hardversku konfiguraciju, Granville Fly tablet se prodaje za samo 160$. I, tko ga ne bi kupio? :)

I jedna brza pitalica – što mislite, iz koje zemlje dolazi kompanija Granville? Ne, nije iz Kine. Sjedište im je u Europi, u istoimenom mjestu na zapadu Francuske…

Granville Fly, zanimljiv 7 inčni tablet s Nvidia Tegra 4 procesorom

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.