Grandstream Day 2016 – zanimljiva konferencija nas očekuje idući tjedan

Fotografija članka: Grandstream Day 2016 – zanimljiva konferencija nas očekuje idući tjedan

U zagrebačkom hotelu Aristos idućeg se tjedna održava zanimljiva konferencija pod nazivom Grandstream Day 2016, u organizaciji tvrtki Lunaria, Grandstream i Sagena.

Oglas

Radi se o prvoj ovakvoj prodajno-tehničkoj konferenciji na kojoj će se predstaviti najnovija kretanja u ovoj industriji, te pokazati najzanimljivija rješenja koja korisnicima nudi kompanija Grandstream, projektant i proizvođač inovativnih, prihvatljivih i kvalitetnih IP glasovnih i video-proizvoda na svjetskom tržištu širokopojasne telefonije.

Grandstream Day 2016 je cjelodnevna konferencija čiji raspored predavanja detaljno možete proučiti u našem . Osim samih predavanja, saznajemo kako će u okviru konferencije biti organiziran i zanimljiv showroom gdje će se moći vidjeti svi enterprise proizvodi, uz neke zanimljive premijere.

Tehnička predavanja održat će voditelj Grandstreamovog odjela za podršku za našu regiju, a koji ima bogato iskustvo tako se očekujemo puno zanimljivih noviteta i informacija. Osim predavanja stručnjaka iz Grandstreama sudionike konferencije očekuju i “case” slučajevi, odnosno izlaganja korisnika koji će podijeliti svoja iskustva u korištenju ovih rješenja, kao što su primjerice softverski proizvodi koji proširuju funkcionalnost Grandstream proizvoda.

Cilj Grandstream Day 2016 konferencije je predstaviti najnovija kretanja u ovoj industriji, kao i prikazati najzanimljivija rješenja koja svojim korisnicima nudi kompanija Grandstream. Predavanja će biti održana na engleskom i hrvatskom jeziku.

Grandstream Day 2016 je prilika i da na jednom mjestu upoznate brojne kolege zadužene za VoIP telefoniju i sigurnosni nadzor, razmijenite iskustva, te pronađete rješenja za Vaše nove projekte, ali i da se zabavite uz neformalna druženja.

Više detalja potražite u našem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.