Grand Theft Auto V do sada prodan u 33 milijuna primjeraka

Fotografija članka: Grand Theft Auto V do sada prodan u 33 milijuna primjeraka

Prema prodajnim rezultatima GTA V prodan je u nevjerojatnom broju od 33 milijuna primjeraka ostvarujući time prihod od dvije milijarde dolara.

Oglas

Take-Two Interactive Software ponudio je danas informacije vezane za prodaju GTA V. Prema njihovim izvještajima prodano je nešto više od 33 milijuna primjeraka ove konzolne igre od svog lansiranja u rujnu prošle godine.

Iz Take-Two su predstavili GTA V kao najprodavaniju igru za konzole u 2013. godini u Sjevernoj Americi, Latinskoj Americi i Europi. Ova igra u kojoj se nalazite u otvorenom svijetu s mogućnostima kontroliranja triju likova postala je najbrža igra koja je došla do prihoda od 1 milijarde dolara u povijesti igara, rekao je Strauss Zelnick, predsjednik Take-Two ogranka u New Yorku.

Prihodi od takve prodaje narasli su na gotovo dvije milijarde dolara, međutim dio su uzeli trgovci tako da je manji dio završio u rukama kompanije Take-Two. No, i s takvom prodajom ostvaren je veliki prihod uzimajući u obzir da su prošle fiskalne godine generirali samo 2,4 milijarde dolara prihoda. Ove godine ih sigurno očekuje bolja financijska situacija.

U nastavku pogledajte video koji vam pokazuje dio mogućnosti GTA V i njegovog otvorenog svijeta.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.