GPSports proizveo inteligentni grudnjak za muškarce – izgleda dobro na sportski razvijenim tijelima

Fotografija članka: GPSports proizveo inteligentni grudnjak za  muškarce – izgleda dobro na sportski razvijenim tijelima

O Microsoftovom pametnom grudnjaku za žene već smo pisali i sada je vrijeme da vas upoznamo sa sličnim proizvodom ali za muškarce. Proizveo ga je GPSports i ima prilično visoku cijenu od $ 2.000. Kako bi se napravila razliku između riječi i Bra, tvrtka zadužena za pametan grudnjak, ga je u šali nazvala “Bro.”

Oglas

Grudnjak – prsluk u sebi sadrži hrpu senzora ali oni uz hardver imaju vrlo mali oblik i nakon utakmice rezultati mjerenja daju detaljan prikaz promjena i stanja tijela sportaša. Za razliku od ženskog grudnjaka, naramenice i cijeli grudnjak su kreirani tako da budu ugodan. Prednost proizvodu je praćenje kardio i mišićnog rada sportaša u stvarnom vremenu,  što omogućava trenerima da zamijene igrača ako je previše umoran. To u konačnici donosi i manje slučajeva ozljeda.

GPSports proizveo inteligentni grudnjak za  muškarce - izgleda dobro na sportski razvijenim tijelima 01
Trenutno NFL momčad, kao i poznati Chelsea Premier League team, koriste pametni muški grudnjak za svoje igrače. Da to nije samo priča, neki igrači su skinuli  majice na jednoj od utakmica i pokazali proizvod na svojim tijelima. Publika je bila malo zbunjena ali sigurno su uživali u spektaklu, barem onaj dio ženske publike. Mora se priznati da gledajući sa ženske strane, na dečkima Bro izgleda vrlo seksi. Posebno u jakom kontrastu   crne boje i njihovih mišića. Mmmm ;)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.