Goran Sretenoski novi Canonov područni direktor za našu regiju

Fotografija članka: Goran Sretenoski novi Canonov područni direktor za našu regiju

Ulaskom u EU Canon Hrvatska se preoblikovao u tvrtku Canon d. o. o., a koja će biti centar za regiju – Sloveniju, Srbiju, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju, Kosovo i Crnu Goru, a Goran Sretenoski je novi direktor.

Oglas

Kako saznajemo, konsolidacija vodstva u regiji dodatno će pridonijeti efikasnom poslovanju Canona, dok će Goran Sretenoski sa svojim bogatim iskustvom pridonijeti i strateškom razvoju poslovanja.

Goran Sretenoski je svoju karieru u Canonu počeo 2005. godine kada je postalo voditelj razvoja poslovanja odjela Canon Business Solutions u tvrtki Canon Adria. Nakon pet godina imenovan je područnim direktorom u novoosnovanom regionalnom predstavništvu Canona CEE u Srbiji. Početkom 2013. godine preuzeo je vođenje tvrtke Canon Adria u Sloveniji i uz to obavljao i funkciju područnog direktora. U Hrvatskoj je naslijedio Sašu Lukića, koji će se sada posvetiti ulozi regionalnog direktora za prodaju i marketing proizvoda za krajnje korisnike u tvrtki Canon CEE.

Goran Sretenoski

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.