GoPro Hero 6 na fotkama – snima 4K pri 60 fpsa-a i 240fps usporenu snimku u FullHD

Fotografija članka: GoPro Hero 6 na fotkama – snima 4K pri 60 fpsa-a i 240fps usporenu snimku u FullHD

U jednom trgovačkom centru u Kanadi na polici se ‘slučajno’ našala još ne najavljena GoPro Hero 6 akcijska kamera, iz fotografija tako saznajemo prve detalje što će nam donijeti.

Oglas

Hero 6 nastavlja sa dizajnom prethodnika Hero 5 što znači da će biti vodootporan do dubine 10 metara i dobiti naravno nadogradnje u vidu tehničkih značajki.

Glavne značajke su snimanje 4K videa pri 60 sličica u sekundi, a što profesionalci čekaju na GoPro kamericama već godinama. Uz to moći će snimati usporenu snimku pri 240 sličica u sekundi u fullHD rezoluciji (odnosno 10x usporena snimka).

S tehničke strane, GoPro odustaje od Ambarella čipseta i zamjenjuje ga vlastitim GP1, pa bi radi bolje kontrole nad baterijom i kvalitetom slike ovaj uređaj mogao imati veliku prednost nad konkurentima.

Dobra stvar kod odluke da zadrže dizajn prethodnika je kompatibilnost sa postojećim Karma Grip stabilizatorom i GoPro-ovim Karma dronom kojega smo .

Prema fotografijama iz trgovačkog centra, cijena za GoPro Hero 6 u Kanadi je 649 kanadskih dolara, pa očekujemo kod nas cijenu od 589 eura, a vjerujemo da će biti dostupna od 28. rujna (kad bi trebalo biti službeno predstavljanje).

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.