GoPro Hero 3 i 3+ kamere bogatije za Lee Bug Underwater Kit filtere

Fotografija članka: GoPro Hero 3 i 3+ kamere bogatije za Lee Bug Underwater Kit filtere

Svi znate kako je GoPro Hero 3+ Black Edition najbolja akcijska kamera. E, pa sad će biti još bolja. Upravo su predstavljeni novi Lee Bug Underwater Kit filteri.

Oglas

Ako ste profesionalni fotograf ili video snimatelj i sami znate kako je set filtera nešto što je izuzetno važno za kvalitetno snimanje. Postoje različiti filteri za gustoću svjetlosti, polarizirajući filteri, zatim filteri u boji, a postoje i podvodni filteri za snimanja u ekstremnim uvjetima. Upravo u tu kategoriju spada Lee Bug Underwater Kit za vrhunsku GoPro Hero 3 i 3+ akcijske kamere.

Proizvođač Lee Filters je napravio zanimljiv dodatak za GoPro kameru (pogledaj slike) koje možete montirati na kameru koja se već nalazi u vodootpornom kućištu. Dolazi u dvije inačice, za svaku kameru posebno. Isto tako, postoje dvije vrste filtera, oni standardi (Action Kit) i podvodni (Underwater Kit).

A cijene? Još nisu u prodaji, ali pojavit će se uskoro. Lee Bug Action Kit će se prodavati po 101$ za GoPro Hero 3, odnosno za 114$ za GoPro Hero 3+. Drugi Underwater Kit će se prodavati za 77,58$ za Hero 3, odnosno 90,32$ za Hero 3.

Više o filterima potražite .

GoPro Hero 3 i 3+ kamere bogatije za Lee Bug Underwater Kit filtere

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.