Googleov ‘Play Protect’ sada dolazi na Androidove telefone

Fotografija članka: Googleov ‘Play Protect’ sada dolazi na Androidove telefone

Google sada razvija Play Protect za sve Android uređaje s Google Play 11 uslugom ili novijima. Vijesti su stigle danas putem Engadgeta nakon Googleove najave usluge tijekom Google I / O 2017 u svibnju.

Oglas

Google Play Protect ujedinjenje je Androidovih sigurnosnih sustava kao što su Verify Apps, zaštita preglednika i mjere protiv krađe. Dio aplikacije, koji već godinama djeluje, rutinski skenira aplikacije kako bi se osiguralo da rade i da nisu ugrožene, dok je komponenta protiv krađe došla od Googleove aplikacije.

Iako značajka skeniranja aplikacije Play Protect funkcionira automatski, možete prilagoditi njezine postavke – poput isključivanja redovitih provjera sigurnosnih prijetnji (iako to ne preporučujemo) – posjetom Googleu> Sigurnost (Security) > Potvrdi aplikacije (Verify Apps) u postavkama telefona.

To nije nova značajka u kojoj ćete uživati provodeći vrijeme na njoj, ali postojanje bolje vizualizacije trenutnog sigurnosnog statusa vašeg telefona može vam olakšati umove.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.