Google želi prodavati jeftine Android smartfone u Americi

Fotografija članka: Google želi prodavati jeftine Android smartfone u Americi

Google Pixel i Pixel XL su vrhunski pametni telefoni, tu nema dileme. No, isto tako to su smartfoni koji si ne mogu svi priuštiti jer vrhunske karakteristike traže i dublje zavlačenje ruke u kupčev džep.

Oglas

Najnovije informacije koje dolaze iz izvora bliskih kompaniji govore kako je Google spreman u 2017. godini osvajati tržište i sa jefinim pametnim telefonima. No, ne prejeftinim jer se spominje cijena od oko 300$, što ipak spada u neku srednju kategoriju.

Za očekivati je kako će se i oko ovih novih modela dogovoriti s nekim od već postojećih proizvođača kao što su LG, HTC ili slični, a spominje se kako bi se prvi jeftiniji Googleovi pametni telefoni na tržištu mogli pojaviti u prvoj polovici 2017. godine.

Ono što nam zvuči zanimljivo je kako će novi Googleovi smartfoni biti dio Android One programa koji je, ako se dobro sjećamo, započeo u Indiji još 2014. godine. U svakom slučaju bit će zanimljivo vidjeti nove Googleove pametne telefone i u kojem će se smjeru razvijati.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.