Google tražilica u IE 11 na Lumia WP smartfonima sankcionirana?

Fotografija članka: Google tražilica u IE 11 na Lumia  WP smartfonima sankcionirana?

Za razliku od Applea koji omogućuje korisnicima da odaberu Google, Yahoo ili Bing, kao zadani pretraživač u iOS pregledniku Safari, Microsoft je, čini se, odlučio ukloniti postavljanje Google kao zadane tražilice u pregledniku IE 11 na uređajima Lumia koje pokreće Windows Phone nove generacije.

Oglas

Hoće li se ova „sankcija“ odnositi na sve sadašnje Lumia modele koji se nalaze na tržištu ili samo na buduće, ostaje nejasno. Ako će se zabrana odnositi na sadašnje modele, ona će bit vjerojatno aktivirana kroz nadogradnju sustava.

Google tražilica u IE 11 na Lumia  WP smartfonima sankcionirana?  01

Možda da spomenemo za sve koji ste „šokirani“ ovom zabranom da u korporacijskom svijetu vladaju neka druga pravila i normalno je da Microsoft želi promicati svoj Bing, što se pokušava natjecati s Googleom pogotovo u kontekstu tržišnih resursa. Ali samo se pitamo, ovom poslovnom odlukom neće li Microsoft u budućnosti biti dio antitrust istrage, opet?

 

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.