Google Translate – prijevod pjesama sa hrvatskog uz Miley Cyrus

Fotografija članka: Google Translate – prijevod pjesama sa hrvatskog uz Miley Cyrus

Miley Cyrus je na Jimmy Falon showu pjevala pjesme koje su preveli Google Translateom i nasmijali se do suza radi promjene značenja.

Oglas

Pjevačica Miley Cyrus (prije poznata i kao Hanna Montana) gostovala je na popularnoj američkoj večernjoj televizijskoj emisiji The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

U emisiji su Iskoristili Google Translate kako bi preveli popularne pjesme na hrvatski jezik te nakon toga ponovno na engleski. Nakon toga Miley se izmjenjivala sa Fallonom dok su pjevali tragikomične prijevode pjesama te nasmijali sebe i publiku do suza. Neke od pjesama su dvostrukim prijevodom potpuno izgubile smisao dok su neke dobile na crnom scenariju jer Google Translate u pjesmi Ed Sheerana “Shape of You” riječ tijelo prevodi kao truplo.

Čini se da Google translate i dalje nije dovoljno pouzdan i ne treba ga se previše sigurno upotrebljavati. Pogledajte i poslušajte sami kako to sve zvuči u videu ispod objave.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.