Google tipkovnica opet mijenja izgled

Fotografija članka: Google tipkovnica opet mijenja izgled

Tek što smo se navikli na redizajn koji je Google posljednjim ažuriranjem unio u svoju tipkovnicu (nove geste, emotikone, mogućnost prilagođavanja veličine i ostale odlične novosti), povodom Google I/O razvojne konferencije ekipa nam je pustila još jedno ažuriranje.

Oglas

Iako je u posljednjoj smanjen izbor tema na Material svijetlu i tamnu, jučer smo dobili natrag novu kolekciju “odjeće”. Google tipkovnicu sada možemo maskirati u čak trinaest kombinacija ponuđenih boja, od svijetlih do tamnih nijansi, kako kome odgovara. Ako vam baš nijedna ne odgovara, nije problem. U galeriji tema moguće je postaviti bilo koju od svojih slika kao pozadinu tipkovnice. Više se doista ne možemo žaliti kako nam je Google ružna ili vizualno neprivlačna :)

Za ljubitelje slikovnih znakova, kolekcija Android emotikona kompletirana je punom Unicode 9.0 bazom, pa je moguć izbor različitih tonova i svih novih dosad najavljenih sličica. Uživajte u tipkanju bez ispisanog slova.

Ovo ažuriranje predokus je Android N verzije koja, usput, još nije dobila svoj “slatki pseudonim”. Googleovci još vijećaju o imenu Androida N, a ako želite, možete im

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.