Google stvorio Spaces – kombinacija YouTubea, Chromea i Searcha

Fotografija članka: Google stvorio Spaces – kombinacija YouTubea, Chromea i Searcha

Sada nam je jasno o čemu se pričalo do sada

Oglas

Nedavno smo pisali o : Google. Tehnički je ispravnije reći Google Search, tj. Google Tražilica. Taj koncept se pretvorio u zasebnu aplikaciju pod imenom Spaces.

Koncept ne može biti jednsotavniji: ako želite o nečemu pričati, stvorite svoje mjesto na internetu na kojemu ćete pričati o tome. Nakon toga pozovite svoje prijatelje i to je to. Posebnost ove priče je to što možete koristiti i YouTube te Chrome u cijelom procesu. Zbog toga nećete se trebati prebacivati iz aplikacije u aplikaciju da biste vidjeli razgovor.

Društvena komponenta se očituje u tome što ćete moći vidjeti i o čemu vaši prijatelji pričaju.

Google predviđa kako će ova aplikacija zamijeniti grupe o knjigama, brojne forume, grupe za učenje, ali i neka druga mjesta na kojima se planiraju izleti, putovanja i slične stvari.

Na svoje mjesto, odnosno Space možete pozivati ljude putem raznih IM aplikacija, ali i mailova. Zahvaljujući najboljoj tražilici na svijetu, svaki post ćete vrlo brzo naći.

google stvorio spaces_2

Za sada je to što znamo o novom projektu, a  će vam i grafički prikazati neke elemente komunikacije.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.