Google radi na novom Pixelbook prijenosnom računalu?

Fotografija članka: Google radi na novom Pixelbook prijenosnom računalu?

Kralj pretrage na Internetu ili bolje rečeno Google već duže vrijeme na tržište nije „izbacio“ nikakvo prijenosno računalo, no sada do nas dolaze informacije kako bi se to uskoro moglo promijeniti.

Oglas

Navodno se očekuje kako će Google 4. listopada uz premijeru svoje Pixel 2 flagship linije pametnih telefona predstaviti i jedno prijenosno računalo. Ovaj će konvertibilni laptop nositi naziv Google Pixelbook, a radit će na Chrome operativnom sustavu.

Google Pixelbook će prema nekim pričama imati mogućnost zakretanja od 360 stupnjeva te će biti opremljen sa Intelovim Core i5/i7 procesorima osme generacije. Iako se ne zna mnogo o specifikacijama ovog prijenosnog računala već su se pojavila neka nagađanja o njegovoj cijeni. Početna će cijena za standardni model sa 128 GB interne memorije biti oko 1.199 američkih dolara, dok će model sa 512 GB interne pohrane koštati oko 1.749 američkih dolara.

Uz ovaj konvertibilni laptop korisnici će moći nabaviti i stylus naziva Pixelbook Pen koji će se prodavati zasebno po cijeni od 99 američkih dolara. To su za sada sve informacije kojima raspolažemo, ali vjerujemo da će se pojaviti još detalja kako će se približavati datum službene premijere u listopadu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.