Google Project Tango tablet je dostupan za kupovinu, cijena samo 1.024$

Fotografija članka: Google Project Tango tablet je dostupan za kupovinu, cijena samo 1.024$

Ovo nije običan tablet. On može “mapirati” odnosno prikazati 3D prostor što ćete vidjeti na 7 inčnom ekranu Google Project Tango tableta. Što još može?

Oglas

Ovo je definitivno puno drugačiji tablet. I nije namijenjen za obične smrtnike. Osim što prikazuje svijet u tri dimenzije, Google Project Tango tablet može stvoriti i vlastiti virtualni svijet (Augmented Reality). Naravno, ova “igračka” nije niti malo jeftina, skuplja je i više od 10x od nekih modela. Upravo se pojavio na i cijena mu je 1.024$. Naravno, pristup iz Hrvatske je onemogućen.

Iako smo već u nekoliko navrata pisali o Google Project Tango tabletu, a jedna ga je ekipa čak i , samo ćemo spomenuti kako ima 7 inčni Full HD ekran, 4 GB RAM-a i 128 GB za pohranu podataka, a podržava Wi-Fi i NFC. Ima i kamere koje mogu pratiti pokrete, kao i senzore dubine koji prepoznaju 3D prostor. Dolazi u crnoj i bijeloj boji, a u prvom je redu namijenjen developerima.

Više o Google Project Tango pročitajte na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.