Google Play

Google Play Store dodaje 20th Century Fox sadržaj, odlična vijest za filmofile

Google je objavio da su postigli dogovor s 20th Century Foxom da će ponuditi svoj sadržaj u Google Play trgovini i na YouTubeu.

Oglas

Postupno Google proširuje katalog filmova u Google Play , sve više i više ima distributera koji objavljuju svoje naslove u Google platformi. To su Disney, NBCUniversal, Paramount, Sony Picturesa, MGM itd. Od sada će Android vlasnici uređaja moći iznajmiti ili kupiti 20th Century Fox sadržaje poput filmova, TV emisija, itd. Foxovi sadržaji će prvo biti dostupni američkim kupcima, a postepeno i kupcima izvan SAD-a. 20th Century Fox obećava da će ponuditi više od 600 naslova na Google Play trgovini poput X-Mena, Ice Age ili Black Swan. Cijena kupnje filmova nije nam poznata ali iznajmljivanje filmova kreće se ese od 1,99 € do 4,99 € za premijerne filmove u HD-u.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
TJEDNI PREGLED NAJNOVIJIH INFORMACIJA: Smartfoni, tableti, računala, recenzije, lifestyle, poslovanje, softver, sigurnost, video igre...
Više od 25.000 čitatelja e-Novina tjedno!!!

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.