Google Play Music uvodi ekskluzivnu značajku za Samsung Galaxy S8

Fotografija članka: Google Play Music uvodi ekskluzivnu značajku za Samsung Galaxy S8

Samsung opet iznenađuje

Oglas

Ranije ove godine potvrđeno je da će Google Play Music biti zadani glazbeni player za Samsungove najnovije mobilne telefone, Galaxy S8 i Galaxy S8 +. Sada će vlasnici Galaxy S8 dobiti ekskluzivnu značajku za povezivanje s njihovim standardnim glazbenim playerom, sve dok su pretplaćeni na Google Play Music.

Google Play glazba nudi “New Release Radio” kao spremljeni popis za reprodukciju isključivo na uređaju Galaxy S8. Popis će se svakodnevno ažurirati s novom glazbom koja je preporučena na temelju vaših navika slušanja, slično popisu za reprodukciju “Daily Mix” na Spotifyu.

Nije poznato hoće li se u budućnosti ovaj popis pjesama proširiti na opću pretplatničku bazu ili ne. Kao što je upravo sada, to je samo ekskluzivna značajka za vlasnike Galaxy S8 i Galaxy S8 +. Za pretplatnike će to vjerojatno biti prilično lijep bonus, ali vjerojatno neće biti ključna značajka da bi ljudi prešli na Galaxy S8.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.