Google Pixel i Pixel XL premijera je danas – gledajte ovdje uživo!

Fotografija članka: Google Pixel i Pixel XL premijera je danas – gledajte ovdje uživo!

Kasnije popodne po srednjeeuropskom vremenu možete i sami gledati premijeru novih Google Pixel i Pixel XL pametnih telefona, na Youtubeu. Direktan link na video je niže.

Oglas

O ova dva pametna telefona, a koje Google opasno najavljuje, pisali smo već , tako da o njima već sve znate. Nećemo vas danas mučiti s hardverskim karakteristikama, nego ćemo vas samo podsjetiti kako će ih proizvoditi tajvanski HTC, a koji bi prema najavama mogao biti ugovoreni proizvođač Googleovih pametnih telefona i narednih nekoliko godina.

Ono što smo primijetili je kako ovo više neće biti “best buy” smartfoni, kao što je to bio slučaj s Nexusima, a koji bu bili poznati po tome što daju puno za malo novca. Google je malo zaokrenuto strategiju tako da su se odlučulili za novu Pixel seriju koja će biti vrh ponude, odlični smartfoni, po većim ali i dalje konkurentskim cijenama.

Zaključimo ovu priču činjenicom kako će Pixel i Pixel XL (negdje ćete za prvi model vidjeti i naziv Pixel X). U usporedbi s Nexus 5X (379$) i Nexus 6P (499$) očekuje se kako će cijene Google Pixela biti 449$ odnosno Google Pixel Xl će koštati 599$, što je za 70$ odnosno 100$ skuplje. Spominje se i cijena od 649$, no ona je vjerojatno za model od 128 GB interne memorije.

Budite strpljivi, prijenos uživo počinje uskoro…

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.