Google Pixel 2 i Pixel 2 XL: ovo su cijene i dostupne boje modela

Fotografija članka: Google Pixel 2 i Pixel 2 XL: ovo su cijene i dostupne boje modela

Dok čekamo službeno predstavljanje procurile su informacije o cijenama koje Google namjerava tražiti od kupaca, zajedno sa bojama u kojima će ih nuditi.

Oglas

Potpunu istinu znati ćemo tek  za kada je najavljeno predstavljanje. Dotada, u javnost su prodrle informacije koje ćemo ovdje podijeliti sa vama – prvenstveno cijenea a nije zgore znati i koje boje je lak kojim su ih ofarbali.. Pa krenimo onda – prvi na redu je manji od dva brata, Pixel 2.

On će dolaziti u tri boje: Donekle plavoj, Očito bijeloj i Jednostavno crnoj (vidi se da je ista ekipa davala imena bojama modela, jer su opcije prethodnika nosile imena Poprilično crna, Vrlo srebrna i Stvarno plava), a cijene su: za model sa 64 GB memorije 649 $ a za model sa 128 GB cijena je 749$. Ovo su identične cijene koliko su koštali originalni Pixeli, iako u osnovnom modelu sada imate dvostruko više memorije.Veći Pixel 2 XL (službeno ime, nije Pixel XL 2 kako se dosada znalo čuti) dolazi u dvije boje, prva je istovjetna Jednostavno crna kao i kod manjeg Pixela, dok je druga pandolika crno-bijela, imenom… Black & White. Ovdje se cijena razlikuje od prethodnika, i to ne na korist nas korisnika. Model sa 64 GB će koštati 849 $, što je 80 $ više nego što su tražili za prijašnji model, iako kao i kod manjeg modela, dobijate dvostruko više memorije. Tog “bonusa” nema ako poželite kupiti model sa 128 GB, ovdje je cijena jednostavno veća za 80 $ od prvog XL-a i iznosi 949 $.

Teško je ne primjetiti da su se opasno približili Apple-ovom standardu određivanja cijena što nikako nije doba vijest za prosječnog kupca. Ukoliko se ovakav trend nastavi, flagship modeli bi uskoro mogli postati domena raznih CEO, CFO i ostalih CxO-ova…

No, kako smo rekli, dok ne izađu na svjetlo dana za par tjedana, ove informacije ne treba uzimati kao gotovu stvar (prvenstveno barem po pitanju cijena).

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.