Google Pixel 2 – Googleov premium dvojaci i Nexus 2017

Fotografija članka: Google Pixel 2 – Googleov premium dvojaci i Nexus 2017

Ove jeseni očekujemo Pixel 2 i Pixel XL 2, a šuška se i o nasljedniku Nexus linije

Oglas

Očekuje se kako će Google ove jeseni pokrenuti barem dva Pixel 2 uređaja nasljednika dvojca. Dosta se priča, o trećem uređaju… vjerojatno nasljedniku Nexus linije za entuzijaste i one koji vole Android kako je zamišljen u Googleu.

Nove informacije ukazuje da će sva ta tri Android uređaja biti jednako moćna kao i Samsungova perjanica , jer će biti temeljeni na istoj mobilnoj platformi, Qualcommovom Snapdragonu 835.

Baš kao i kod Pixela 2, ovaj detalj dolazi iz Googleovog AOSP koda. Kodni nazivi Walleye i Muskie poznati su nazivi za Pixel 2 i Pixel 2 XL. Međutim pojavio se i treći uređaj kodnog naziva Taimen, koji bi ove godine mogao biti lansiran.

Trenutno izgleda da sva tri uređaja koriste čipset Qualcomm MSM8998, što je zapravo Qualcommova najbolja platforma za Android uređaje. je jedan od najsnažnijih mobilnih procesora kada je u pitanju Android uređaje, tako da ne bi trebalo biti iznenađujuće da Google stavi Qualcommov ćip na svoje vrhunske Pixel telefone.

Google je već ranije ove godine potvrdio da će Pixel 2 telefoni doći u jesen, baš kao što se i očekivalo. Tvrtka je također rekla da će se natjecati u high-end sektoru, baš kao i njihovi prethodnici. To znači da će uređaji Pixel 2 morati ponuditi vrhunski dizajne i najjače specifikacije kako bi konkurirali Galaxyju S8 ili iPhoneu 8.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.