Google Pixel 2 – fotografije nam daju prvi pogled na dizajn

Fotografija članka: Google Pixel 2 – fotografije nam daju prvi pogled na dizajn

Nepoznati autor na internetu je objavio fotografiju uređaja koji je navodno Google Pixel 2. Moglo bi se raditi o stvarnom uređaju korištenom za razvojne potrebe budući da je oblijepljen raznim naljepnicama, no ne mora značiti kako je ovo finalni izgled uređaja.

Oglas

Stakleni dio na stražnjoj strani Google Pixela znatno je smanjen u odnosnu na prvi Pixel i zakrivljen preko rubova uređaja. Senzor otiska prsta nalazi se na sredini, a u gornjem lijevom kutu su kamera i dvobojna LED bljeskalica. Na ovoj fotografiji ne vidi se laserski autofokus koji smo očekivali. Autor fotografije kaže kako nema 3.5 mm utora za slušalice na Pixelu 2, a još je rekao kako je osjećaj u ruci bolji od izvornog Pixela.

Gornji dio prednje strane izgleda vrlo slično prošlogodišnjem modelu sa kamerom slijeva i nešto širim prorezom za zvučnik. Zanimljivo je da se sada i na donjem dijelu prednje strane nalazi zvučnik pa možemo pretpostaviti kako ćemo uživati u stereo konfiguraciji sprijeda. Omjer tijela i ekrana Pixelu 2 ne ide u korist, no nadam se kako ovo nije finalni dizajn. Cijela prednjica podsjeća na sada već zaboravljeni Nexus 6, sa nešto oštrijim kutovima.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.