Google Pixel 2 će imati divovski ekran

Fotografija članka: Google Pixel 2 će imati divovski ekran

U iščekivanju Googleovog flagshipa za ovu godinu, naišli smo na prvi render. Slika koju je izradio proizvođač maskica odaje detalje o dizajnu Pixela 2.

Oglas

Novi Googleov uređaj slijedi neke dizajnerske smjernice prvoga Pixela i prihvaća nove trendove sa visokim 18:9 zaslonom sličnom onom na i sa identičnim zaobljenim kutovima.

Ovaj render podudara se sa ranijim špekulacijama kako će upravo LG proizvesti Googleove Pixel 2 i Pixel XL 2 flagshipove. Ekran zauzima većinu prednje strane, rubovi su minimalni, a prostor iznad i ispod ekrana je znatno smanjen. Senzor otiska prsta se nalazi na stražnjoj strani kao što je to bilo i sa prethodnom generacijom te kao što je to uobičajeno za LG-ove dizajnerske smjernice.

Nema novih detalja o značajkama ovog telefona, no iz MobileFun trgovine, a koji su nam ustupili ovaj render, “potvrđuju sumnje da Google odustaje od 3.5 mm audio priključka”.

Očekuje se da će Google Pixel 2 imati Qualcomm Snapdragon 835 ili 836 te 4GB RAM-a, a možda će imati i značajku “Squeeze” poput.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.