Google Photo Scan – uploadajte stare fotografije

Fotografija članka: Google Photo Scan – uploadajte stare fotografije

Ovo je izvrsna aplikacija namijenjena onima koji žele u potpunosti kompletirati svoju zbirku na Google Fotografijama

Oglas

su moćan alat za brojne korisnike, omogućujući neograničenu pohranu za sve one koji je instaliraju. Sada, ako želite pridodati tome i svoje stare slike koje imate ispisane, možete uz .

Google Photo Scan je najnovija aplikacija iz Googlea namijenjena tome da uploadate, odnosno skenirate sve svoje stare fotografije. Skenirane fotografije ćete potom spremiti na sigurno mjesto na oblaku i tako upotpuniti svoju galeriju.

Aplikacija je samostalna i dostupna je i na iOS-u i na Androidu. Aplikacija je pametna, a njom se služite tako da fotografirate staru fotografiju koju će softver dodatno obraditi i spremiti. Specifičnost ove aplikacije (naspram standardnog fotografiranja neke fotografije) jest u tome što će program dodatno obraditi fotografiju. Maknut će razne odbljeske, pojačat će boje na dijelovima za koje smatra da je to potrebno te će obaviti razne druge sitne popravke.

google-scan-app_2

Konačan rezultat je spremljena fotografija na vašem Google računu u aplikaciji Google Fotografije. Zanimljivo je što Google nastoji na ovaj način još više poboljšati svoju umjetnu inteligenciju za prepoznavanje ljudi i objekata na kameri. Sada uz pristup stotinama milijuna fotografija koje će korisnici uploadati, možemo u budućnosti od njega očekivati još veću preciznost.

Uz ovu aplikaciju, Google je nadogradio i svoju Google Fotografije aplikaciju, dodatno poboljšavši opciju automatskog uređivanja fotografije. Nadogradnja je već krenula pa bi uskoro trebala biti dostupna preko Trgovine Play.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.