Google opovrgava pooštravanje kontrola nad androidom

Fotografija članka: Google opovrgava pooštravanje kontrola nad androidom

O čemu se radi? Neobjavljivanjem Honeycomb koda neki vide novi  Googleov scenarij  u kojem Google pokušava imati potpunu kontrolu nad promjenama u mobilnom operativnom sustavu,  posebno u kategoriji korisničkog sučelja i početak  možebitnog nametanja  hardvera koji se koristi  u android certificiranim  uređajima ,  baš kao Microsoft.  Međutim, Andy Rubin je potvrdio da će softver biti objavljen kao open-source, ali tek kada bude spreman, optimizirana za mobilne telefone.

Isto tako, Rubin je potvrditi da ako netko želi plasirati na tržište android kompatibilan uređaj ili uključiti Googleove  aplikacije u  uređaj,  Google će zahtijevati uređaj u skladu s nekim osnovnim zahtjevima kompatibilnosti.

"Naš anti-fragmentacijski " program je u primjeni od android inačice 1.0 i  ostaje prioritet kako bi pružili adekvatno  iskustvo korisnicima  i dosljednu platformu za programere ", napisao je Rubinon na blogu.  Nadalje,  "Naš pristup ostaje nepromijenjen: nema zaključavanja ili ograničenja prilagođavanja korisničkog sučelja,  i nikada nije niti bilo.  Bilo je samo nastojanja da se standardizira platforma. „
 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.