Google odabrao najbolje Android aplikacije za 2012 godinu na svom Google Play Storeu

Fotografija članka: Google odabrao najbolje Android aplikacije za 2012 godinu na svom Google Play Storeu

Što ste najviše downloadali i koristili u 2012. godini na svojim Android smartphoneima i tabletima? Donosimo TOP 10 najboljih aplikacija za Android, s kojima je život puno lakši.

Oglas

Analizirajući svoj webshop, Google je napravio top ljestvicu najboljih aplikacija koje se nalaze na njihovom Play Storeu. U nastavku slijedi kompilacija najboljih aplikacija. Neke će vas aplikacije ugodno iznenaditi, neke možda niste niti očekivali. No, činjenica je kako će upravo mobilne aplikacije biti “driveri” ili “zvijezde vodilje” koje će imati veliki utjecaj na naš svakodnevni život.

Podsjetit ćemo vas kako je to u skladu s cloud computingom, odnosno računarstvom u oblaku, sve se aplikacije nalaze “tamo negdje gore”. U svakom slučaju, ovo je Googleova preporuka, a na vama je da si odaberete i skinete ih na svoj mobilni uređaj, ako želite.

“Ovo su neke od najboljih aplikacija koje su dostupne na Google Playu. Neke su se pojavile 2012. godine, a one koje su se pojavile ranije dobile su svoju nadogradnju koja im je pružila nove funkcionalnosti. Gotovo sve su dostupne globalno i možete ih instalirati na svoje tablete i smartphone i kao takve predstavljaju ono najbolje što vam od aplikacija može ponuditi Google Play”, rekao je Tavares Ford iz Googlea.

Najbolja u TOP 10 aplikacija po Googleovom izboru je Evernote, koja je u stvari vaš osobni organizator, a koju je i New York Times proglasio kao “Must-Have App”. Možete je odmah downloadati ovdje – . Inače, aplikacija je dostupna na praktički svim platformama:
– računala (Mac, Windows, Web)
– mobile: Android, iPhone, BlackBerry, Palm WebOS, Windows Mobile
– tablet: Android, iPad
– web: Evernote for Web; Web Clippers for Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer

TOP 10 Android aplikacija na Google Playu za 2012. godinu:
•    Evernote – an organiser
•    Pinterest – social network
•    Grimm’s Snow White – electronic storybook
•    Pocket – offline reader
•    Expedia Hotels & Flights – mobile gateway for the popular holidays site
•    Ancestry – for genealogists
•    Fancy – social network with fashion shopping focus
•    Seriesguide Show Manager – “second screen TV experience”
•    Pixlr Express – photo app
•    TED – watch and listen to geniuses talk

Još jedna aplikacija koja se ne nalazi među TOP 10, a koja nam je privukla pažnju je SwiftKey, a koja se po mnogima trebala naći među najboljima. Mi ćemo ispraviti grešku i donosimo vam direktan link – .

Evo i direktnog linka prema TOP 10 aplikacijama, naravno samo na Racunalo.com, pa si skidajte što želite :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.