Google Now spreman za UEFA EURO 2016 nogometno prvenstvo

Fotografija članka: Google Now spreman za UEFA EURO 2016 nogometno prvenstvo

Jeste spremni za europsko nogometno prvenstvo EURO 2016? Muški dio čitateljstva se vjerojatno uvelike priprema, onaj ženski… vjerojatno baš i ne. Ali, ovo je malo drugačija priča, o Google Now.

Oglas

Datum 10. lipnja je “Dan D” za ljubitelje nogometa, to je dan kada počinje EURO 2016. Ako koristite Google Now, tada ste vjerojatno primijetili kako je obogaćena sadržajima europskog nogometnog prvenstva, kao npr. možete kvalitetnije pratiti svoje omiljene reprezentacije.

Puno novih i zanimljivih informacija bit će objavljeno u Google Now aplikaciji. O njoj smo puno detaljnije pisali u jednom od naših . O nogometnom prvenstvu vjerujemo kako vam ništa ne trebamo reći tipa 24 tima, 6 grupa po 4 tima i te sitnice. Naravno, sve to znate vjerojatno i bolje od nas. Ma što vjerojatno, sigurno… :)

Sve što ćemo u ovom trenutku napraviti je dati vam direktan link gdje je možete besplatno skinuti i koristiti – link se nalazi . Probajte je zanimljiva je… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.