Google Now od sada pamti gdje ste parkirali automobil, nema brige!

Fotografija članka: Google Now od sada pamti gdje ste parkirali automobil, nema brige!

Google Now je dobio novu “super moć”, a to je da pamti gdje ste parkirali svoj automobil. Ne morate ništa posebno upisivati, sve će zapamtiti automatski.

Oglas

Koristeći senzore koji su standardno ugrađeni u sam smartfon (žiroskop, akcelerometar, kompas,…) vrlo jednostavno može otkriti kada ste stali sa svojim automobilom i parkirali se. Koliko vam se puta dogodilo da ste primjerice došli u veliki trgovački centar i niste mogli više pronaći svoj automobil, jednostavno ste zaboravili u kojem dijelu parkirališta se nalazi. E, pa, tu će vam od sada moći pomoći Google Now.

Ova se opcija može upaliti i ugasiti, kako vam odgovara, jer pretpostavljamo da može biti grešaka (a to vjerojatno i Google misli). Primjerice, možete se voziti gradskim prijevozom, što Google Now ne može prepoznati, te kad stanete na stanicu i izađete, on će to obilježiti kao mjesto na kojem ste se parkirali.

Nova Google Now nadogradnja dolazi i s nekoliko dodatnih opcija, kao što je dodavanje nadimaka kontaktima (kao što su “moj brat” ili “moja žena”), a i podsjetnik ima novo sučelje. Isto tako, neke ćete opcije moći aktivirati i glasovno, pretpostavljamo na engleskom jeziku.

Google Now od sada pamti gdje ste parkirali automobil

Nadogradnja još nije dostupna službeno, no postoji APK datoteka koju možete skinuti.

Naziv datoteke: com.google.android.googlequicksearchbox _3.4.15.1143430.arm.apk.
Inačica: 3.4.15.1143430.arm (Android 4.1+).
MD5: 5b37e581205e9f8bb16ce122a60e685b.
Linkovi za downoad:

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.