Google Nexus S Android smartphone uskoro u Vip ponudi

Fotografija članka: Google Nexus S Android smartphone uskoro u Vip ponudi

Vipnet, inovativni lider na hrvatskom tržištu, najavljuje kako će njegovim korisnicima uskoro biti dostupan Nexus S™ pametni uređaj. Kao Vodafoneov partner u Hrvatskoj, Vipnet donosi na naše tržite ovaj smartphone u ekskluzivnoj ponudi. Ovo je prvi uređaj na svijetu koji je pokretan posljednjom inačicom Android™ operativnog sustava, poznatom kao Gingerbread, također Nexus S je opremljen i Googleovom snažnom tehnologijom i posljednjim hardverskim rješenjima iz Samsunga.

‘Drago nam je što ćemo našim korisnicima uskoro moći ekskluzivno ponuditi Nexus S u našoj prodajnoj mreži. Vip korisnicima stoji na raspolaganju najširi smartphone portfolio na tržištu, a dolazak ovog odličnog uređaja u našu ponudu još će više naglasiti naše vodstvo u tom segmentu.’ – kazao je Reinhard Zuba član Uprave i glavni direktor za marketing, prodaju i službu za korisnike Vipneta.

Nexus S™ će biti dostupan u Vip ponudi krajem veljače, a neposredno prije dolaska uređaja u službenu prodaju biti će dostupne i tarife i opcije u kojima će ga korisnici moći kupiti diljem Hrvatske. Više o ovom uređaju potražite na .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.