Google Nexus 7 tablet – u Francuskoj početkom rujna, a u ostatku Europe u listopadu

Fotografija članka: Google Nexus 7 tablet – u Francuskoj početkom rujna, a u ostatku Europe u listopadu

I to smo dočekali. Prvo će se Francuzi okititi novim Google Nexus 7 tabletom koji radi na Android 4.1 Jelly Bean OS-u, a u ostatak europe stiže u listopadu. Cijena – 249,90 eura.

Oglas

U Googleu očekuju kako će do kraja godine prodati više od 8 milijuna svojih Nexus 7 tableta, koji je razvijen u suradnji s Asusom. Ove optimistične brojke su, kažu, realne, jer su ovih dana ušli u uvijek tehnološki gladno europsko tržište. Tablet se već prodaje u anglo-saksonskim zemljama kao što su SAD, Kanada, Australija i Ujedinjeno Kraljevstvo. Na kontinentalnom dijelu Europe prvo će se 3. rujna pojaviti u Francuskoj.

Po cijeni od 249,90 eura (s uključenim francuskim porezom) moći ćete dobiti Nexus 7 tablet sa 7 inčnim ekranom i 16GB prostora za pohranu podataka. Zanimljivo, ne primaju se narudžbe, nego će Francuzi jednostavno morati stati u red po svoj primjerak.

Saznajemo kako će prve slijedeće zemlje, nakon Francuske, koje će dobiti Nexus 7 u prodavaonice biti Španjolska, Italija i Njemačka. Kada i po kojoj će se cijeni pojaviti na hrvatskom tržištu, raspitajte se kod ovlaštenih distributera.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.