Google +, napušteni grad

Fotografija članka: Google +, napušteni grad
Postoji mnogo registriranih korisnika ali njihove aktivnosti su zapravo vrlo male.   Istraživanja je provedeno na uzorku od 40.000 korisnika na javnom Google računu (što znači da bilo koji korisnik može pregledati sadržaj). Prema istraživanju, korisnici postave u prosjeku novi post svakih 12 dana.  Vrlo neobičan je podatak da 30% korisnika samo objavljuje postove na Googleu +.
 
Ali šećer dolazi na kraju. Googleov glasnogovornik je nakon objave rezultata istraživanja rekao da su podaci lažni. 
 
"Ova studija samo prati broj postova koji se objavljuju javno,  te stoga netočno odražava zajedničke aktivnosti i interakcije dostupne na Googleu. Kao što smo jednom izjavili, najaktivniji udio na Googleu + je privatni  dio i dijeljenje u prijateljskim krugovima, između pojedinaca.  Google + omogućuje dijeljenje sadržaja u privatnosti.  Ne morate otkriti svoje misli, slike i videozapise baš cijelom svijetu. ". 
 
Kako biste vi ocijenili ovu studiju?  Dodatno možete pročitati u kome Googleov  management  diskutira o Q1 2012 poslovnim rezultatima. Ostavite nam komentare na Fejsu i naravno na Google +.
 
 
Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.