Google: Motorola Moto X je za poticanje razvoja tehnologije, prodajne brojke su nevažne

Fotografija članka: Google: Motorola Moto X je za poticanje razvoja tehnologije, prodajne brojke su nevažne

Nedavno su i objavili svoja kvartalna financijska izvješća. Google je u trećem tromjesečju zabilježio porast prihoda za 36,2%, a Motorola 248 milijuna deficita. Njihov model smartphonea Motorola Moto X nije uspio vratiti prihode. Mislite li sada da je 12,5 milijardi dolara za stjecanje dijela Motorole od strane Googlea bačen novac, prema Googleu, nije baš tako.

Oglas

Patrick Pichette, Googleov financijski direktor je rekao: ” Motorola je doživjela dramatičnu transformaciju, a smartphone Motorola Moto X je za poticanje razvoja tehnologije puno važniji nego prodajne brojke. Iz njegovih riječi možemo zaključiti da  smartphone Moto X, Googleu služi kao mjerilo za druge proizvođače kako da prikažu mogućnosti Android sustava poput dinamičkog praćenja i kontrole gestama.

Google: Motorola Moto X je za poticanje razvoja tehnologije, prodajne brojke su nevažne 02

Drugi element odnosi se na Googleovu tehnologiju prepoznavanja govora. Takva tehnologija će sve više biti u budućnosti usmjerena na igre, a kroz Android i Chrome, Google može pokriti gotovo sve uređaje.

Google: Motorola Moto X je za poticanje razvoja tehnologije, prodajne brojke su nevažne 03

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.