Google Maps v3.3 za Windows i Symbian telefone

Fotografija članka: Google Maps v3.3 za Windows i Symbian telefone
Google Mape za mobilne telefone sada omogućavaju da dodate zvijezde na kartu za označavanje svojih omiljenih mjesta,  što ste do sada mogli samo na Google Maps za desktop preglednike, i da zadržite ta mjesta u sync sa vašim računalom ili obrnuto. Označite li neko mjesto u popisu svojih stavki zvjezdicom ono će se prikazati kao zvijezda na vašoj karti tako da će te moći nazvati npr. restoran,dobiti pješačke smjerove, ili čak i SMS-adrese prijatelja.
Za dosadašnje korisnike starije inačice, nadogradnja će vas upitati kada se prijavite, da li želite sinkronizirati postojeće stavke sa svojim Google računom. To znači da možete sačuvati sve postavke koje ste do sada koristili i prilagoditi kartama na vašem mobitelu.

Link za preuzimanje:

Windows Mobile :
Symbian :

Ako imate problema sa Google Maps v. 3.3, možete se prijaviti za pomoć u Google Mobile Forum:
,
postavite pitanje, oznaku da li koristite Windows Mobile ili Nokia / Symbian, i uključite informacije poput vašeg točnog modela telefona, kako bi vam mogli pomoći otkloniti problem.
Sanja Ledinek
Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.