Google Maps omogućio korisnicima otvaranje vlastitih Street View pregleda

Fotografija članka: Google Maps omogućio korisnicima otvaranje vlastitih Street View pregleda

 Google je upravo dodao novu opciju u Google Maps, nazvanu – Pregledi. Njome kao korisnici možemo kreirati vlastite karte ulica, onako kako ih vidimo svojim očima. Na primjer, dođete na neko određeno mjesto, izvučete iz džepa android smartfon ili digitalni fotić, snimite panoramsku fotografiju, a zatim ju prenesete na Google Maps. Nakon toga dolazi do povezivanja vaše panoramske fotografije ulice ili nekog interijera s Googleovim panoramskim prikazom. Eto, tako smo dobili novi pogled na svijet koji nas okružuje.

Oglas

Štoviše, osim fotografija za Google Maps Views je također omogućen prikaz snimljenih lokalnih klimatskih uvjeta ili neke od aktivnosti. Mislimo da je ovo prvenstveno vrlo zabavna opcija ali i vrlo korisna. Na primjer za vlasnike trgovina. Sada jednostavno mogu napraviti foto-tur, ugraditi Prikaz na svoje web stranice ili u aplikacije na Android platformi pomoću API-ja, i tako privući kupce u svoje trgovine.

Google Maps omogućio korisnicima otvaranje vlastitih Street View pregleda 01
Upute za rad i kombinacije panorama možete naći .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.