Google Karte za Android i iOS – navigacija i druge nove značajke i u Hrvatskoj

Fotografija članka: Google Karte za Android i iOS – navigacija i druge nove značajke i u Hrvatskoj

Google Karte aplikacija za mobilne operativne sustave Android i iOS dobila je neke nove mogućnosti koje će još više olakšati pretraživanje.

Oglas

Novih je značajki pregršt, a neke od zanimljivijih ćemo ukratko opisati u nastavku.

– Pretraživanje – potraga za restoranima, tvrtkama, atrakcijama i još mnogo toga u vašoj blizini. Pronađite traženu lokaciju te pročitajte preporuke i sažetke.

– Navigacija – Google Karte Navigacija (Beta) koristi povezivanje telefona na internet kako bi prikazao najnovije karte te glasovnu navigaciju. Google alat za navigaciju redovno se ažurira najsvježijim podacima s Google Karte, što znači da korisnici neće morati kupiti nove unaprijeđene verzije karata ili manualno ažurirati svoje uređaje. Više ne morate gledati ekran telefona kako biste pratili rutu, možete jednostavno slušati glasovne upute.

– Osmišljen za tablet – osmišljena za tablete, nova aplikacija donosi sve značajke za Android tablete i iPad uređaje, čime je istraživanje svijeta iz udobnosti dnevne sobe jednostavnije i zabavnije.

– Recenzije – postoji novi sustav ocjenjivanja s 5.0 zvjezdica koji vam daje brzi pregled kako vaši prijatelji i drugi ocjenjuju mjesta poput restorana, barova i kafića.

Kako kažu u Googleu, vole pomoći u pronalaženju odličnih mjesta. I kako sve više ljudi koristi mobitele i tablete u svakodnevnom životu, informacije koje su vam korisne nisu više usmjerene na ono što vam treba već gdje bi to mogli pronaći.

Google Karte

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.