Google Karte uvode i usputna odredišta

Fotografija članka: Google Karte uvode i usputna odredišta

Uskoro još jedna poboljšica u aplikacija Google Karte

Oglas

Google Karte su u listopadu u SAD-u omogućile opciju da na svojoj trasi namjestite i dodatna usputna odredišta. Znate onu stuaciju kada se vozite starom D1 i ponestane vam benzina taman poslije Vrlike… e, pa sada ćete moći jednostavno dodati i “najbližu benzinsku postaju” na svoju rutu.

Ova je opcija nedostajala na Kartama već dulje vrijeme. Najkorištenija mobilna navigacija na svijetu sada napokon nadoknađuje taj zaostatak. Kao što smo rekli, u listopadu je opcija puštena probno u SAD-u, a sada kreće i na ostatak svijeta te i iOS.

Osim benzinskih postaja, bit će moguće dodati restorane, kafiće i druga mjesta. U verziji koja uskoro dolazi, dodirom na povećalo će se pokazati sve dodatne opcije koje su dostupne korisniku.

Ovo dodatno odredište će se pokazati i na ukupnom vremenu potrebnom da stignete na svoje konačno odredište pa ćete imati i detaljan pregled koji vam je kafić/restoran/benzinska postaja najpogodniji odabir.

Google Karte uvode i usputna odredišta_2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.