Google Karte sada vam govore koliko će trajati buduće putovanje

Fotografija članka: Google Karte sada vam govore koliko će trajati buduće putovanje

Od sada vam Google karte neće pomagati samo da dođete do željenog odredišta već će vam pomoći i da izbjegnete gužvu

Oglas

Teško je znati savršeno vrijeme za odlazak negdje, jer nitko ne zna kada je promet najbolji u vašem gradu… osim Google karata. Milijuni korisnika i još toliko Waze korisnika koji pomažu u prikazivanju prometa u stvarnom okruženju, iz dana u dan. Google Karte tako uistinu mogu reći kada je najbolje vrijeme za ići na određenu lokaciju.

Grafikon vam govori koliko će dugo putovanje trajati ako krenete sada, u odnosu na prosječno vrijeme tijekom zadnjih pola sata i sljedeća dva sata. To vam može pomoći da ocijenite je li trenutačno bolje od prosjeka ili biste trebali razmisliti o kasnijem putovanju kada su gužve manje.

To bi moglo biti od velike pomoći pri planiranju zadataka, ali s obzirom na relativno mali prozor, bilo bi lijepo vidjeti ovaj grafikon proširen kako bismo vidjeli je li bolje da idemo ujutro ili poslijepodne. Ova opcija trenutačno je dostupna u SAD-u i Velikoj Britaniji, no nadamo se da će se uskoro proširiti na širem tržištu.

.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.