Google kalendar sada se može spojiti s Google Fit i Apple Health aplikacijama

Fotografija članka: Google kalendar sada se može spojiti s Google Fit i Apple Health aplikacijama

Nova godina, nove odluke, nova ažuriranja

Oglas

Početak svake nove godine vrijeme je kada mnogi ljudi procjenjuju svoje zdravlje i planove vježbanja. Google želi pomoći s novim ažuriranjem za njegovu aplikaciju Google kalendar. Nova verzija sada se može povezati s aplikacijama Google Fit i Apple Health koje će vam pomoći pratiti vaše fitness planove.

S ažuriranjem svi fitness ciljevi koji su postavljeni u Google kalendaru sada mogu biti povezani s Google Fit ili Apple Health aplikacijom. Svaka aktivnost i cilj koji su zabilježeni u bilo kojoj od tih aplikacija za fitness sada se prikazuje kao “učinjeno” u aplikaciji Kalendar. Također možete vidjeti koliko ste blizu završetka svojih fitness ciljeva.

Google kaže kako će ovo ažuriranje također pomoći u pronalaženju najboljeg dijela u danu za postizanje tih ciljeva. Oni kažu da ako na primjer imate cilj krenuti s početkom u 6:30 sati svaki drugi dan, ali zapravo ne krenete do 7:15, aplikacija Google kalendar će automatski podesiti vrijeme početka.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.