Google i FIFA World Cup

Fotografija članka: Google i FIFA World Cup

Google Earth ima 3D modele svih deset stadiona i devet gradova domaćina Svjetskog kupa: Rustenburg, Nelspruit, Polokwane, Cape Town, Durban, Pretoria, Port Elizabeth, Bloemfontein i Johannesburg.

– Možete putovati kroz vrijeme koristeći u Google Earth kako bi vidjeli transformacije stadiona tijekom godina.

– Možete provjeriti potpuno nove slike za Južnu Afriku koje uključuju 7 stadiona kao što je Soccer City u Johannesburgu.

Svaki od njih može biti istražen  u 360 stupnjeva, kako njihova unutrašnjost tako i izvana. Ove detaljne slike su prikupljeni tijekom posljednjih nekoliko mjeseci.

– Da bi lakše istražili   i dobili  informacije o najvažnijim znamenitosti, dodatno   ovaj prethodni link i počnite istraživati o Južnoj Africi.

– Kako bi pokazali svijetu za koju momčad navijate, možete na tematskom dijelu stranice postaviti svoje slike i u samo nekoliko klikova, možete dodati digitalnim licima boje, nogometne tematske naljepnice i timske zastave,  a sve je prilagođeno za sve 32 momčadi kvalifikacija.

– Ako želite pronaći dobro mjesto za gledanje utakmica u društvu, pogledajte na Google Maps i potražiti posebne nogometne ikone koje prikazuju lokacije gdje koji fanovi prate utakmice. 

– Konačno, nogometne legende se natječu protiv lokalnih igrača što možete pratiti preko streetsoccertour’s Channel.
 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.