Google+ i dalje napada

Fotografija članka: Google+ i dalje napada

Prema Googleovom izvještaju od prosinca je na platforme stiglo gotovo 40 ažuriranja. Najviše ih je usmjereno na Web verziju, čak njih 19. 12 ih je stiglo na Android uređaje, a 7 na one pogonjene iOS-om.

Oglas

Google+, platforma za koju nam niti gotovo 5 godina od pokretanja nije jasno što je točno ili čemu služi iako se izjašnjava kao “društvena mreža”, napunila je 6 mjeseci od posljednjeg velikog redizajna i novog lica. Google+ je pokrenut kao dodatak Google obitelji uz zamisao da se pod njegovim okriljem povežu i sinkroniziraju sve ostale usluge koje rade uz Google račun. Navodno ovu aplikaciju koristi više od 100 milijuna korisnika diljem svijeta, a iako su neki zadovoljni novim izgledom, a neki ipak ostaju pri starom sučelju, činjenica je kako Google ne odustaje od razvoja i rada na idejama, dodacima i osvježenjima. Tim povodom jedan od Googleovih zaposlenika objavio je zanimljiv pregled rada koji su programeri realizirali kroz proteklo razdoblje.

Google+ wiki

Google + prije 6 mjeseci dobio je verziju za Appleovu iOS platformu, ali u veliku nadogradnju za Android i Web inačice aplikacije. Prema njihovom izvještaju od tada je na platforme stiglo gotovo 40 ažuriranja. Najviše ih je usmjereno na Web verziju, čak njih 19. 12 ih je stiglo na Android uređaje, a 7 na one pogonjene iOS-om.

Kroz nadogradnje je ispravljeno čak 4 149 pogrešaka i riješena 253 problema vezana uz pristupačnost aplikacije korisnicima. Veliki dio ovog odgovor je upravo na korisničke povratne informacije, komentare i prijave problema. Google je najavio kako se rad na Google+ mreži i dalje nastavlja, što i očekujemo, pogotovo ako uzmemo u obzir najavljene nove aplikacije te razvoj i integraciju postojećih.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.