Google Home postao je još bolji za Google Play glazbu

Fotografija članka: Google Home postao je još bolji za Google Play glazbu

Google Home sada će reproducirati vašu preuzetu i kupljenu glazbu na Google Play Music

Oglas
Google Play Music jedna je od rijetkih online glazbenih usluga koja vam omogućuje miješanje osobne prenesene i kupljene glazbe s bibliotekom pretplate s milijunima i milijunima pjesama. Međutim, kada je Google Play Music pokrenuta na Google Home-u, mogli ste odrediti glazbu koju ste željeli čuti, ali ako ste zatražili Googleovog pomoćnika za svoju Google Play glazbu, on ne bi ispravno obrađivao upite za prenesenu i kupljenu glazbu. Umjesto toga, Google Home nudio je glazbu iz biblioteke s neograničenim pristupom (ili besplatnim radijskim postajama ako niste bili pretplatnik).
Novo ažuriranje koje započinje ovog tjedna tvrdi da će Google Home reproducirati kupljenu i prenesenu glazbu kada budete tražili to od Googleovog pomoćnika. Ako niste korisnik s neograničenim pristupom, Google Home reproducirat će vašu prenesenu i kupljenu glazbu prije nego što se prebaci na besplatne radijske postaje. Ovo je odlična vijest, budući da možete pokrenuti glazbu koju volite bez potrebe za kopanjem po telefonu.
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.