Google Global Mapping natječaj

Fotografija članka: Google Global Mapping natječaj

Dodavanje ovih značajki na kartu će pomoći humanitarnim organizacijama poput UNICEF-a da rade svoj posao bolje. Imajući potpune, točne i bogate Google karte mogu pomoći ljudima u poslovnim i turističkim zajednicama, i civilnim službama. Po izboru UNICEF-a pobjednik će osvojiti $50.000 donacije za svoj rad, a u cilju osnaživanja mladih ljudi kroz tehnologiju. Također će biti pozvan da sudjeluje na Google Super Mappers 2010 konferenciji, uz palaćene sve troškove. Map Maker je dostupan u više od 174 zemalje. Hrvatska nažalost nije za sada na popisu, nadamo se da će biti dodana, a da će ekipa iz Google Hrvatska nešto učiniti po tom pitanju. Iz naše regije su uključene zemlje Crna Gora i Srbija.
Kriteriji za ocjenjivanje su slijedeći: kvaliteta mapiranja: dopune kartiranja i izmjene moraju biti točne i detaljne.; više nadopuna kartiranja i objavljenih izmjena, bolje; umjerenost kvalitete: promjena moraju biti korisne i točne.
Pobjednik će biti objavljen 15. veljače 2010.

Sanja Ledinek
Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.