Google Glass – zaboravite na parfeme, dečki, ovo je novi mamac za žene!

Fotografija članka: Google Glass – zaboravite na parfeme, dečki, ovo je novi mamac za žene!

Kada smo na Internetu pročitali kako su Googleove naočale (Google Glass) novi način kako privući žene, malo smo se začudili. Ali evo kako ide ova priča…

Oglas

Svima vam je itekako poznato kako određeni “komad” tehnološke opreme može itekako privući pažnju onih koji su oko vas. Primjerice moderno dizajniran smartphone, tanki i elegantni tablet, dizajnersko prijenosno računalo. No, i neki drugi gadgeti vam mogu podići “cijenu” u društvu, kao što je npr. koji je istovremeno i GPS uređaj. Sličan efekt bi trebale imati i Googleove naočale koje su jednostavno nazvali Google Glass.

To je takozvana tehnologija koju možete nositi na sebi. Ovo je jedna od novih tehnologija koja može imati vrlo pozitivne efekte. Dva istraživača iz američke države Virginia tvrde kako Google Glass može pomoći muškarcima u privlačenju žena.

Ova je tvrdnja potekla od lika koji se zove Tam Ayers, inače učitelj u jednoj od škola u Virginiji, i koji je totalni geek – obožava tehnologiju. Vlasnik je iPada Mini, iPhonea, dva Android smartphonea, nekih NFC uređaja, Pebble sata i Chromebook prijenosnog računala. Sve je to imao na sebi i oko sebe dok su radili intervju s njim. U svom je intervjuu jednostavno izjavio kako se žene doslovno lijepe za njega kada nosi Google Glass naočale.

“Vrlo je zabavno s Google Glass naočalama. Mojim se prijateljicama sviđaju. Ipak, moram reći kako niti jedan žena vam neće prići samo zato jer nosite Google Glass, ali su odličan okidač za započinjanje vrlo zanimljivog razgovora. A dalje, tko zna…”, kaže Tam Ayers.

Google Glas su komad visok tehnološke opreme koja vam omogućuje i pogled u Augmented Reality, odnosno proširenu stvarnost, o čemu smo već .

Ayers je prepun tehnoloških gadgeta, to je jasno, a Google Glass koristi za privlačenje žena, i u tome izgleda uspijeva. Zanimljivo je i kako ih nikada nije morao skidati kada npr. ulazi u dućan, školu ili banku, nitko nije tražio da ih skine dok razgovara s njima. Čak ih je imao na sebi dok je diplomirao, kako bi svojoj baki priuštio “live stream” (prijenos uživo) na njenom iPadu!

Inače, ako vas zanima koliko košta Google Glass… ma, sigurno vas zanima. Ayers je jedne od prvih developerskih naočala koje su se uopće pojavile platio čak 1.500$, no saznajemo kako će se za “široke narodne mase” prodavati po višestruko nižoj cijeni od oko 300$. Pa tko voli nek’ izvoli…

I, dečki, muškarci, imate li problema s privlačenjem žena? Evo jednog od rješenja koje može pomoći – … :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.