Google Fotografije: sada omogućeno stvaranje pametnih albuma

Fotografija članka: Google Fotografije: sada omogućeno stvaranje pametnih albuma

Aplikacija Google Fotografije od sada može analizirajući sadržaj vaših fotografija pretvoriti individualne slike u pametne albume.

Oglas

Ova aplikacija će od sada sugerirati izradu ovih pametnih albuma svaki put nakon što se uslika određen broj fotografija. Nakon toga ova će aplikacija automatski prikazivati gdje je koja fotografija uslikana.

Opis fotografija može biti stavljen u album, a aplikacija Google Fotografije može dozvoliti i drugim ljudima da dodaju svoje slike u album koji ste izradili. Najbolji primjer je ukoliko putujete sa obitelji – ova vam aplikacija od sada omogućava da i članovi vaše obitelji dodaju svoje fotografije sa tog zajedničkog putovanja u album. Tako da zapravo cijela obitelj sudjeluje u njegovom kreiranju. Naravno, i dalje vam je dostupna opcija da sami kreirate svoje albume, no ovaj Google-ov sustav može automatski prepoznati kada određene fotografije trebaju ići zajedno.

Kako aplikacija Google Fotografije radi, te njezine nove mogućnosti možete pogledati u video prilogu u nastavku:

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.