Google Earth donosi najveću nadogradnju do sada

Fotografija članka: Google Earth donosi najveću nadogradnju do sada

Kažu kako je popularni digitalni “globus” poznatiji kao Google Earth nešto potpuno novo. Dobio je neke nove mogućnosti kao i sučelje.

Oglas

Nova nadogradnja je donijela puno toga novoga, a ono što ćete vjerojatno prvo ugledati je novo sučelje, a tek nakon toga ćete vidjeti i neke nove mogućnosti. Google je na ovim promjenama radio više od dvije godine, mnogi će vas noviteti vjerojatno i iznenaditi.

Jedna od novih i vrlo zgodnih opcija je Voyager, a gdje ćete pronaći neke zanimljive vodiče o planetu. Možete odabrati teme kao što su nacionalni parkovi, poznate građevine, UNESCO World Heritage i mnoge druge.

S jedne strane ekrana vidjet ćete prikaz iz ptičje perspektive, dok se s desne strane nalazi kratak opis lokacije i neki multimedijski dodatak što može biti slika lokacije, video ili čak 360 video. Primjerice, nacionalni parkovi su prikazani u 360 videu i s puno podataka.

Još jedna od novih opcija je tipka “I’m feeling lucky”, a koja će vam pokazati slučajno odabrane lokacije na planetu Zemlji, a poseban dodatak je i integracija Googleove tražilice tako da ćete još preciznije doći do željenih lokacija i informacija o njima.

Cjelokupan izgled je puno moderniji, a sami ćete procijeniti kako to sve izgleda. Dakle, Google Earth s najvećim promjenama i u svom novom izdanju potražite na . Da, možete i iz svog web browsera s kojeg čitate ovu vijest :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.