Google Docs se povezuje s Microsoft Office

Fotografija članka: Google Docs se povezuje s Microsoft  Office

To nam omogućuje da koristimo poznato MS sučelje ukoliko smo navikli na njega,  umjesto sučelje za Google dokumente ili obrnuto,  dok radimo na zajedničkim dokumentima.  Ukratko, bez obzira koji alat korisnici upotrebljavaju tijekom suradničkog rada na dokumentima, druga strana može nastaviti raditi na istim dokumentima s drugim alatom. 

 

Za ovu mogućnost potrebno je instalirati besplatnu Google Cloud Connect aplikaciju, koja se jednostavno dodaje kao i plug-in. Aplikacija također čini sigurnosne kopije dokumenata kako bi se vratili na prethodne verzije dokumenta prije promjena od strane kolega. Cloud Connect kompatibilan je s Microsoft Office Word,  Excel i PowerPoint.  Znači,  svaki put kada pritisnete opciju za spremanje dokumenata, proračunske tablice ili prezentacije, informacije se ažuriraju i sinkroniziraju u Google dokumentima.

 

Ako trebate dijeliti datoteke s nekim, možete jednostavno poslati e-mailom  vezu na Google dokumente za korištenje.

Iz tvrtke kažu da ova aplikacija za javnost će bit dostupna uskoro, ali kao dio beta testiranje programa. Korisnici zainteresirani za korištenje značajke mogu zatražiti istu ispunjavanjem ovog , ali danas je funkcionirao vrlo kratko. 

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.