Google Daydream VR uskoro dostupan na Galaxy S8 i nadolazećem LG V30

Fotografija članka: Google Daydream VR uskoro dostupan na Galaxy S8 i nadolazećem LG V30

Kao perjanice na kojima će “pokušati progurati” svijet virtualne stvarnosti, Google je objavio da će nadolazeći LG V30, od dana puštanja u prodaju te Samsung Galaxy S8 modeli od ljeta, u potpunosti podržavati njihov Daydream VR.

Oglas

Iako još nije službeno potvrđeno, , sa ovom objavom Google je potvrdio da će V30 imati OLED ekran. Također se da naslutiti da po specifikacijama potrebnim za pokretanje Daydreama, uređaji opremljeni LCD zaslonima neće ga moći koristiti.

Inače, ukoliko se pokaže točnim da će V30 nositi OLED zaslon, to će predstavljati povratak LG-a ka LED tehnologiji budući da ju je napustio još sa G Flex modelima, te od tada koristi samo LCD zaslone.

Za trenutno najrazvikaniji flagship model, Samsungov Galaxy S8/S8+, je najavljeno da će od ljeta dobiti podršku za Daydream iako nije jasno zašto ju nije imao odmah od početka prodaje, osim eventualnog da žele što više progurati vlastiti Samsung Gear.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.