Google daje učenicima interaktivne alate za STEM i internet sigurnost

Fotografija članka: Google daje učenicima interaktivne alate za STEM i internet sigurnost

Na konferenciji International Society for Technology in Education Google je najavio skup novih alata i virtualnih iskustava za osposobljavanje učenika i studenata.

Oglas

Koncept pomaže učenicima da steknu kritički način razmišljanja i postanu odgovorni digitalni građani dok istražuju svijet oko sebe. Google je najavio 10 novih priča u svojoj  napravljenih u suradnji sa National Geographic udruženjem i PBS Educationom. Ova nova iskustva dolaze sa dodatnim aktivnostima u predavaonicama kako bi pomogli nastavnicima da usmjeravaju svoje učenike, a IT administratori u obrazovnim ustanovama mogu dodati kao uslugu unutar domena.

Također obećavaju novi vodiče za više od 600 virtualnih izleta preko aplikacije Expeditions. Novi program za digitalno građansko obrazovanje i sigurnost pod imenom “Be Internet Awesome”, on uključuje izvore za učenike, predavače i obitelji kako bi pomogli djeci da donose pametne odluke na internetu. Škole mogu kupiti kolekciju STEM tools for Chromebooks koja uključuje Dremel 3D printer i littleBits Code Kit koji pomažu djeci da postanu inovatori.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.