Google Chrome ipak nam stiže u kasnu jesen

Fotografija članka: Google Chrome ipak nam stiže u kasnu jesen

 Sustav Chrome operativni biti će centriran oko web preglednika, sav softver, uključujući high-end aplikacije poput onih u foto i video biti će pohranjene u vanjskim poslužiteljima poznatim kao oblak. "Chrome OS je jedna od rijetkih budućih operativnih sustava za koje postoje već milijun aplikacija koje rade", rekao je Pichai. "Ne morate na redizajnirati Gmail  da radi na Chrome. Facebook ne treba pisati nove aplikacije za Chrome".

Open source softver dozvoljava tech tvrtkama kao što je Acer razviti svoje vlastite verzije softvera koristeći kostur koje Google pruža u skladu sa svojim vlastitim potrebama, a njegova prezentacija može se razlikovati između marki.

Microsoft je samo odmahnuo na Google napore na razvoju open source operativnog sustava, rekavši da ne vjeruju da bi razvijatelji softvera stvarali različite verzije iste aplikacije za različite robne marke.
Games, games…

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.