Google Caffeine – na kavicu s novom tražilicom

Fotografija članka: Google Caffeine – na kavicu s novom tražilicom

Google Caffeine – na kavicu s novom tražilicom

Trenutno se još uvijek osjeća potreba za većim dijelom ažuriranja. čak i power-korisnici teško će biti u mogućnosti otkriti sve navedene razlike. Na prvi pogled, nema sumnje oko brzine pretraživanje u odnosu na trenutnu inačicu.

Google Caffeine – na kavicu s novom tražilicom

U Googleu su čak rekli, kako je sposobna generirati u realnom vremenu rezultate, baš kao što Twitter Search sada radi, ali je još previše rano za bilo kakve konačne zaključke. Sve u svemu, to ipak nisu male nadogradnje. Google radi s sasvim drugima algoritmima,i pitanje je vremena dok ih ne razviju u potpunosti. Zanimljivo je što je nadogradnja Google Caffeine prvi update koji je izdan za službeno testiranje. Prethodna ažuriranja imala su mogućnosti da se javno procesuiraju samo u u raznim podatkovnim centrima Google. Sada vrijedi , povratna informacije je dobrodošla.

Ako želite vidjeti poboljšanja ili usporediti rezultate, Google je napravio u svojoj novoj inačici usporedno pretraživanje, All in One, odnosno CompareCaffeine:

CompareCaffeine nudi 4 različite usporedbe, lokalizirane rezultate za Njemačku, GB, Irsku i naravno USA. Djeluje vrlo slično popularnim Google Insights i Google Trends bookmarkletima .

Za početak, jednostavno unesite svoj upit pretraživanja u search bar, i pritisnite "Enter". Možete odabrati broj rezultata koje želite usporediti. Nakon toga, sustav će vratiti rezultate za obje inačice Google, postojeću i novu. Razlike između njih mogu biti suptilne jer koriste slične algoritme.

Autor: Sanja Ledinek

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.